Contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

captcha

2 gedachten over “Contact

 1. Evie van de Wouw

  Beste,

  Graag zou ik met jullie in contact komen om de mogelijkheden omtrent de algemene informatie over onze led schermen en de eventuele inzet van led schermen bij Jumping de achterhoek te bespreken. Vidiled is een bedrijf uit Kaatsheuvel gespecialiseerd in de verhuur van led schermen. Op vele beurzen en evenementen kom je onze led schermen tegen waaronder ook dit jaar de Brabantse outdoor kampioenschappen. Wellicht zou een led scherm voor jullie evenementen ook een mooie aanvulling kunnen zijn. Denk aan het weergeven van sponsoren ,foto’s, video’s, sfeerimpressies, reclame ect.  

  Wij kunnen jullie de led schermen leveren met een (terug)verdienmodel, dit houdt concreet in wij plaatsen een led scherm op jullie evenement en zorgen ervoor dat een gedeelte of het gehele bedrag (afhankelijk van de potentie) zal worden bekostigt door adverteerders die wij zullen gaan werven. Dit concept passen wij met succes op vele evenementen toe. In een persoonlijk gesprek kan ik dit veder toelichten en de mogelijkheden voor jullie evenement bekijken.  

  Mogelijk is dit ook voor jullie interessant?

  Met vriendelijke groet,

  With kind regards,

  Evie van de Wouw

  Reageren
  1. Hanneke van Driel

   Beste Evie van de Wouw,

   Bedankt voor het aanbod. We hebben het besproken tijdens de bestuursvergadering en besloten dat we geen interesse hebben in het aanbod.

   Met vriendelijke groet,

   Hanneke van Driel

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *