Categorieën
Uncategorized

Terugblik CH Bennekom 2017

Duizenden bezoekers genieten van concours hippique

Bennekom- Op 112e editie van Nationaal Concours Hippique hebben duizenden bezoekers genoten van het zonovergoten paardenfestijn op landgoed Hoekelum. Vele paardenkenners en liefhebbers vonden een plekje op de tribune of langs de ring. De nationale top tuigpaarden van verschillende rassen en springruiters streden weer om de hoogste klasseringen. Daarnaast waren er diverse shownummers te bewonderen en waren er vele activiteiten voor de kinderen.

’s Middags werd het concours helaas overschaduwd door een ongeluk op de Edese weg, waarbij een automobilist een verkeersregelaar aanreed. Na onderzoek in het ziekenhuis mocht het slachtoffer gelukkig weer naar huis, waar ze zal herstellen van een zware hersenschudding en diverse kneuzingen. Desondanks kijkt de organisatie terug op een zeer geslaagd concours, waar veel verschillende paardendisciplines tegelijk te aanschouwen waren, waaronder een samengestelde menwedstrijd, een Ride & Run, voltige, vrijheidsdressuur, een Shetland ponyrace en niet te vergeten een jachtpaardenshow.

Enquête

De organisatie wil volgend jaar minimaal het succes van dit jaar evenaren en vraagt daarom naar de mening van de bezoekers. Door de enquête op de website www.chbennekom.nl in te vullen helpt u de organisatie enorm en krijgt ze een beeld van eventuele verbeterpunten.