Categorieën
Uncategorized

Parkeren CH Bennekom

Let op ernstige verkeershinder ivm aanleg Parklaan – éénrichting verkeer vanuit Ede naar Bennekom (van Noord naar Zuid)

U dient er rekening mee te houden het concoursterrein uitsluitend vanuit de richting Ede naar Bennekom kan worden aangereden en meer tijd kan vergen dan u gewend bent. Een uitgebreide route beschrijving verschijnt rond 8 mei op de website.

Algemeen:

  1. Bezoekers uit de gemeente Ede worden opgeroepen zoveel mogelijk op de fiets te komen. Deze kunt u rechts naast de hoofdingang kostenloos parkeren op de fietsenparkeerplaats.
  2. Verkeersregelaars helpen voetgangers en fietsers met oversteken op een drietal plaatsen en begeleiden het inrijden van de deelnemers en zij die in het bezit zijn van een invalidenparkeerkaart naar de voor hen bestemde parkeerplaatsen
  3. Parkeerwachten geven aanwijzingen waar en hoe te parkeren. Deze aanwijzingen dient u op te volgen. Doet u dat niet, dan loopt u het risico dat wij u de toegang tot het concoursterrein ontzeggen.
  4. Wij verzoeken u uitsluitend in de aanwezige parkeervakken te parkeren en het parkeerterrein netjes achter te laten. Rijdt u schade dan verzoeken wij u dat aan de parkeerhulpen door te geven met vermelding van uw naam, telefoonnummer en kenteken.
  5. Ingeval van een calamiteit kunnen de verkeersregelaars besluiten ten behoeve van de hulpdiensten tijdelijk geen deelnemers of bezoekers tot het concoursterrein toe te laten. U wordt alsdan verzocht door te rijden om de weg vrij te maken voor de hulpdiensten. In Bennekom kunt u op de eerste rotonde rechtsaf slaan de Van Balverenweg op. Deze dient u uit te rijden tot de kruising met de N 781 (Wageningen richting Ede). U dient rechts af te slaan richting Ede. Wanneer u over de A12 gereden bent gelden de navolgende rij- instructies weer. Helaas, het is dan niet anders maar u zou ook graag zien dat wanneer u een hulpdienst nodig heeft deze onbelemmerd toegang tot u heeft. Komt u als deelnemer hierdoor in de problemen dan verzoeken wij u zo snel als mogelijk hierover contact te leggen met ons bestuur wanneer u ter plaatse bent om te kijken of en wat wij voor u kunnen betekenen. Wij kunnen echter niets garanderen dus adviseren u vooral dit jaar op tijd te vertrekken!