Sponsormogelijkheden

Jaarlijks op Hemelvaartsdag op het terrein voor Kasteel Hoekelum.
Het programma blijft zoals u het al jaren van ons gewend bent, de hoofdring met Nederlands beste hackneys, friezen en tuigpaarden in de mooiste aanspanningen. Afgewisseld met springrubrieken met hindernissen van ca 1,40m! In de menring zal de hele dag topsport te zien zijn van éénspan pony’s tot en met vierspannen paarden, inclusief een spetterende waterhindernis. Ook het kinderdorp met de vele attracties zal er weer zijn. De toegang voor het publiek wordt laagdrempelig gehouden, met een toegangskaartje vanaf €7,– en kinderen onder de 12 gratis.

Er zijn meerdere mogelijkheden om uw bedrijf, producten of diensten voor, tijdens en na het evenement te etaleren.

De mogelijkheden:

1. Wij publiceren een huis-aan-huis krant, die in de ruime regio Ede gedistribueerd zal worden. Oplage 48.000, 8 pagina’s. De distributie zal ca 10 dagen voor het concours plaatsvinden. Dat betekent dat uw advertentie door heel veel mensen gezien zal worden.

2. Tijdens het concours zal er een groot scherm op de jurywagen staan, waar voor het voltallige publiek de beelden van het evenement te zien zullen zijn, met uiteraard de sponsorbeelden. Uw logo, advertentie of zelfs een filmpje. Bij gesponsorde rubrieken is uw bedrijf constant in beeld. Tussen de rubrieken door zullen alle sponsorbeelden frequent getoond worden. Ook hier weer maximale zichtbaarheid voor alle sponsoren. Er zal ook een scherm in de VIP tent staan, om de uitstraling zo groot mogelijk te maken.

3. Business to business tijdens het concours hippique. Wij hebben een uitgebreide VIP tent, waar voor u de mogelijkheid bestaat om uw belangrijke contacten uit te nodigen. Een hapje en een drankje worden verzorgd en de mogelijkheid voor een lunch is aanwezig. VIP-kaart houders hebben ook toegang tot de overdekte tribune.

4. De Business to Business Bennekom Borrel. De VIP tent zal ook op de woensdagavond vóór het concours geopend zijn voor sponsoren en hun genodigden. Wij zullen dan zorgen voor een paarden activiteit op de achtergrond en uiteraard de drankjes met een borrelhap. Netwerken is het doel!

5. Er kunnen altijd vlaggen gehesen en borden geplaatst worden. Wij hebben ca 140 meter aan uniforme borden gekocht van 2,5 x 1 meter, dit geeft de hoofdring een veel professioneler en netter aanzien en uw bedrijfsuiting kan er strak en duidelijk op aangebracht worden. Zo’n bord gaat jaren mee en wij overleggen met u een contractperiode.

6. Bij de ingang gaan wij een strodorp inrichten. Iedereen die het terrein opkomt loopt eerst door het feestelijke strodorp. Er zijn vele mogelijkheden om uw bedrijf, goederen of diensten te etaleren. Onze huiscateraar zorgt er voor dat er ook gegeten en gedronken kan worden.

7. Mocht u een sponsorhindernis willen plaatsen, klik dan hier voor een aantal voorbeelden en hier voor een prijsindicatie van hindernissen, uw sponsorhindernis zullen we in het parcours opnemen

8. Alles is maatwerk en wij spreken u graag over uw wensen en verlangens. Geef ons de uitdaging om uw wensen te realiseren!