Ride & Run

 Ride en Run is vol!

Concours Hippique Bennekom organiseert op 9 mei 2024 voor de zevende keer een Ride & Run voor para-ruiters en valide ruiters.

De afgelopen 8 jaar werd deze Ride & Run door velen als een succes ervaren. Een Ride & Run is een evenement waarbij paardrijden en hardlopen samenkomt. Twee mensen en een paard/pony moeten zo snel mogelijk een traject afleggen. Deze Ride & Run houdt in dat ruiter en hardloper tegelijk opgaan, eventueel kunnen ruiter en hardloper onderweg ook wisselen. De Ride & Run heeft een recreatief karakter, uiteraard is er wel een prijs voor de snelste combinatie. Dit jaar zijn er drie afstanden:  3 (Step & Walk), 5 en 12 kilometer (Ride & Run).  Het inschrijfgeld is 30 euro per team, para-teams zijn vrij van inschrijfgeld.

De deelname voor de 5 en 12 km is open voor iedereen. Deelname voor de 3 km Step & Walk is voorbehouden aan para-teams en ouders met kleine kinderen. De organisatie hoopt hierdoor meer para-teams de gelegenheid te geven om aan dit unieke evenement deel te nemen.

Door het unieke enigszins kwetsbare gebied is het aantal combinaties dat mee kan doen gelimiteerd tot maximaal 40.

Wij zijn de volgende sponsors zeer erkentelijk voor hun bijdrage aan de Ride en Run:
Eindeloos Eten Drinken Genieten
Etos Bennekom
Gall & Gall Bennekom
Hippe Kaarsen
Mekking Banketbakkerij
Pets Place Zoo en Zo

Smaak Delicatessen
Welkoop Wageningen
Welkoop Ede

Wedstrijd spelregels Klik hier

Voor vragen graag mailen aan : rideandrun@chbennekom.nl

Voor overige informatie houdt deze website of onze facebook pagina in de gaten.

Delegatie van de Fruithof
Delegatie van manege de Fruithof uit Heteren